Activiteit

Groot Ondernemen College: De spanning tussen 'boer' en 'ondernemer'

Hoe ziet ons bedrijf er over 10 jaar uit?’ Boer en tegelijk ondernemer zijn, dat is een uitdaging. Hans Huijbers van ZLTO zegt dat boeren geen ondernemers zijn en tegelijk is er een verkiezing voor Agrarisch Ondernemer van het Jaar.

Organisator Aeres Hogeschool
Datum

do 28 september 2017 11:30 tot 12:45

Locatie Aeres Hogeschool, De Drieslag 2 in Dronten

Tijd voor een Groot College waarin Ron Methorst het ondernemerschap in de agro wereld verkent. Soms spiegelend, dan weer prikkelend; soms praktisch en soms academisch langs de uitdagingen voor jou als boer en/of ondernemer.

Methorst promoveerde afgelopen jaar met als onderwerp ondernemen en omgeving. Hij verzorgt bij Aeres Hogeschool Dronten onderwijs op het gebied van strategisch ondernemerschap en de relatie tussen bedrijf en omgeving. Daarbij is hij onderzoeker binnen het team Toegepast Praktijkgericht Onderzoek.

Aeres Hogeschool Dronten biedt drie keer per jaar een Groot College aan waarin een lector, onderzoeker of docent ingaat op de kennis die er van een bepaald thema is. Aeres Hogeschool wil op deze manier de kennis en expertise die ze in huis heeft op dat gebied valoriseren. De Groot Colleges zijn toegankelijk voor iedereen en worden kosteloos aangeboden.