Studiedag

Herformulering. Begin er maar eens aan

Kijk je ook weleens met een schuin oog naar producten van jouw collega’s met het bekende ‘Vinkje’ op de verpakking? Dan vraag je je vast wel eens af hoe je dit ‘Vinkje’ op jouw verpakking kunt krijgen. Aan welke voedingskundige eisen moeten jouw producten voldoen en wat is hiervoor nodig?

Organisator Center of Expertise Food
Datum

do 5 november 2015 14:00 tot 18:00

Locatie Agri&food Plaza, Onderwijsboulevard 225, 5223 DE ’s‐Hertogenbosch

De Stichting ‘Ik Kies Bewust’ zal je laten kennismaken met de doelstellingen van de stichting, hun werkwijze ter verkrijging van het logo en de voedingskundige aspecten van het ogenblik.
Vervolgens zal een vertegenwoordiger van Schouten Europe  hun ervaringen binnen het bedrijf met u delen van het traject dat ze doorlopen hebben ter verkrijging van het ‘Vinkje’.

Hierna zal  AHOLD/AH als retailer hun visie aangaande voedingskundige aspecten presenteren. En zal Annet Roodenburg  Lector Voeding en Gezondheid bij HAS Hogeschool, de resultaten delen van een onderzoek naar herformulering.  Van belang daarin zijn onder andere: technologie, gezondheid, wetgeving en de consument.