Symposium

Symposium 'Iedereen verdient een groene toekomst'

Naast boeiende sprekers komen onderzoeksresultaten van afgelopen jaar aan bod. De MVO prestatieladder is toegepast op Nederlandse en Duitse paardenbedrijven> Interessant om te zien en horen waar verschillen, uitdagingen en kansen liggen in de paardensector.

Organisator Aeres Hogeschool, Avantium BKC, Vereniging Eigen Paard, CBBE, Groen Kennisnet, Kiemt, Outdoor Gelderland, Deloitte
Datum

do 29 juni 2017 15:00 tot en met 18:00

Locatie Sportcentrum Papendal, Arnhem

Duurzaam ondernemen wordt, ook in het Nederlandse bedrijfsleven, steeds belangrijker. Echter is er nog veel onduidelijkheid over hoe duurzaamheid het beste kan worden toegepast en wat de mogelijkheden zijn. Tijdens Outdoor Gelderland wordt hét symposium georganiseerd over de wereld van duurzaam en biobased ondernemen. Waar liggen de kansen voor de hippische sector?

Het doel van dit symposium is het duurzaam ondernemen te vertalen naar de praktijk voor ambitieuze studenten en innoverende ondernemers. Wat komt er allemaal bij kijken, welke kansen zijn er, hoe kan duurzaam ondernemen gerealiseerd worden en met welke biobased producten is dit mogelijk?

Geniet van een programma vol inspirerende sprekers:

  • Michiel Scheffer, de gedeputeerde van Provincie Gelderland, zal samen met student en ondernemer in het interactieve discussiepanel de toekomst en mogelijkheden van de duurzame start-up on de loep nemen.
  • Helga van Leur weet als geen ander hoe veranderlijk de wereld is en wat dit voor invloed heeft op mens en dier.
  • Max ter Horst brengt met de E-kite een nieuwe dimensie aan duurzame energieoplossingen en biedt uitkomst aan lokale energie-coöperaties en ondernemers in het buitengebied.
  • Carmen Portocarero geeft met haar jarenlange ervaring in de internationale omgeving binnen de groene chemie en advocatuur een uniek beeld over praktische toepassingen van duurzaamheid.
  • Jan Douwe Kroeske begeleidt het programma in de rol van dagvoorzitter en heeft met zijn jarenlange ervaring als programmamaker en presentator een unieke visie ontwikkeld over de media- en duurzaamheidswereld.

De kosten voor deelname bedragen € 50,00 per persoon (incl. BTW) en dienen voorafgaand te zijn voldaan.

Aanmelden door het formulier vóór 22 juni 2017 per e-mail, post of fax
retour te sturen naar:

Iedereen verdient een groene toekomst! t.a.v. Kirsten de Ruijt
Postbus 292
3770 AG Barneveld
t 0342-440100
f 0342-443684
e kirsten@eqi.nl