Symposium

Middagsymposium Discover Dimensions in Food

Een symposium gefocust op trends in de voedingswereld, met bijzondere aandacht voor 3D-Foodprinting. De middag wordt door studenten georganiseerd en is bedoeld voor een breed publiek, met optredens van professionals uit o.a. bedrijfsleven en universiteiten.

Organisator Hogeschool Inholland, Delft
Datum

wo 12 oktober 2016 12:30 tot 17:00

Locatie Inholland, Rotterdamseweg 141, 2628 AL Delft

Dagprogramma:

  • 12:30 uur inloop
  • 13:00 uur Opening door Gerard van Oosten
  • 13:15 uur Hans Dagevos - Trends in voedingsland
  • 13:45 uur Michaela van Leeuwen– Print Cheese
  • 14:30 uur Workshops ronde 1
    -Workshop 1: Say print cheese!
    -Workshop 2: Maak van een boon je eigen patroon!
    -Workshop 3: Printen lijkt wel hordelopen!
    -Workshop 4: Langer fit met hoogwaardig eiwit
  • 15:00 uur Pauze
  • 15:20 uur Workshops ronde 2
    -Workshop 1: Say print cheese!
    -Workshop 2: Maak van een boon je eigen patroon!
    -Workshop 3: Printen lijkt wel hordelopen!
    -Workshop 4: Langer fit met hoogwaardig eiwit
  • 16:00 uur Lizette Oudhuis-3D Foodprinting: State of the art
  • 16:40 uur Afsluitende borrel