Studiedag

Suikergoed of slecht?

Op 26 mei organiseert het Lectoraat Voeding & Gezondheid van HAS Hogeschool een podium over Suiker: Suikergoed of slecht?

Suiker maakt ons eten lekker, maar suiker wordt ook ‘het nieuwe gif’ genoemd. Hoe zit dat nu precies met de gezondheidseffecten van suiker? Kun je wennen aan een minder zoete smaak? En wat betekent dit allemaal voor de levensmiddelenindustrie?

Organisator Lectoraat Voeding & Gezondheid van HAS Hogeschool
Datum

do 26 mei 2016 14:00 tot 16:30

Locatie HAS Hogeschool Onderwijsboulevard 221 5223 DE 's-Hertogenbosch

Programma

  • 14.00 uur - Inloop & ontvangst
  • 14.30 uur - Welkom en introductie door Annet Roodenburg, lector Voeding & Gezondheid
  • 14.40 uur - Prof. Jaap Seidell: Suiker en gezondheid
  • 15.20 uur - Drs. Christine Grit: Suiker en de levensmiddelenindustrie
  • 16.00 uur - Debat aan de hand van stellingen
  • 16.30 uur - Afsluiting en borrel

Bekijk hier het uitgebreide programma.

Deelname aan dit podium is gratis en vindt plaats in 'De Deel' op HAS Hogeschool in Den Bosch.