Symposium

Symposium Leermiddelenbeleid & Schoolkosten in het mbo

De Netwerkgroep Leermiddelenbeleid & Schoolkosten organiseert een eerste landelijke bijeenkomst waar het onderwerp leermiddelenbeleid en Schoolkosten centraal staat.

Organisator Netwerkgroep Leermiddelenbeleid & Schoolkosten
Datum

wo 31 mei 2017 10:00 tot en met 15:30

Locatie Rijn IJssel Vakschool Wageningen Hotel de Nieuwe Wereld Marijkeweg 5 6709 PE Wageningen

Elke instelling, school, team, docent of student heeft te maken met leermiddelen en schoolkosten. Het is een onderwerp waar veel vragen, onduidelijkheden en soms ook klachten over zijn. Een kleine
groep collega’s heeft zich hier het afgelopen jaar over gebogen met als resultaat de oprichting Netwerkgroep Leermiddelenbeleid & Schoolkosten en deze eerste landelijke bijeenkomst waar het onderwerp leermiddelenbeleid en Schoolkosten nu eens écht centraal staat.

We kijken vanuit verschillende perspectieven: Wat vindt de JOB? Wat zijn de ontwikkelingen in het landelijke beleid? Hoe ziet het juridisch kader eruit? Hoe gaan we samenwerken in de keten? Wat is de visie van de distributeur? Hoe ziet de tijdelijke regeling Schoolkosten er volgend jaar uit? Niet alleen strategische keuzes en dilemma’s komen aan de orde maar ook en vooral praktische zaken. Tenslotte staan rondetafelgesprekken op de agenda om over het thema keuzedelen met elkaar en met de sprekers nader in gesprek te gaan.

Aanmelden

Meld je (liefst zo snel mogelijk) voor 24 mei aan via dit formulier op de website van saMBO-ICT.