Studiedag

Training Groeiplaatsinrichting Boombunkers in stedelijk gebied

De training Groeiplaatsinrichting gaat over groeiplaatseisen, groeiplaatsinrichting en groeiplaatsoplossingen voor bomen in het stedelijk gebied. De training is bedoeld voor docenten Tuin en Landschap, Groenvoorziening of hoveniers die hun kennis van deze aspecten willen verbreden.

Organisator Aeres Hogeschool
Datum

ma 26 juni 2017 08:30 tot en met 16:00

Locatie Praktijk Centrum Bomen Asselsestraat 328 B 7312 TR Apeldoorn

Naast de vakinhoudelijke kennis worden er accenten gelegd op vakdidactiek passend bij de thematiek. Hoe vertaal je jouw inhoudelijke kennis nu in een interessante en betekenisvolle les voor leerlingen en studenten.

Ben je gecertificeerd European Treeworker (ETW), dan telt deze training mee voor de herregistratie met 9 punten.

Inhoud

Tijdens de training komen praktijk en theorie aan bod. Het is vol in de Nederlandse bodem en bomen hebben hun ruimte nodig. Boombunkers en andere groeiplaatssystemen in de stad gaan we bekijken in het centrum van Apeldoorn. Neem dus ook een fiets mee.

Vakdidactische aspecten die in gesprek en vanuit de praktijk aan bod kunnen komen gaan over hoe je deze informatie kunt vertalen naar een interessante en betekenisvolle les of excursie, welke loopbaankansen er zijn voor medewerkers in de sector m.b.t. groeiplaatsinrichting en veiligheidsaspecten bij het werken aan een groeiplaatsinrichting.

Kosten  € 350, lunch inbegrepen