Nieuws

Call Eranet Bio-Energy nog open tot en met 22 januari

Gepubliceerd op
22 oktober 2015

Call Eranet Bio-energy staat nog open tot en met 22 januari, 13:00. De oproep staat open voor R&D projecten op het gebied van biobased economy met een energiecomponent die worden uitgevoerd door een samenwerkingsverband van partijen uit minimaal 2 van de aangesloten landen (Nederland, Zweden. Polen, Zwitserland en Oostenrijk).

Voor 22 januari kan worden volstaan met het insturen van een korte omschrijving van het project. Vervolgens krijgen partijen tot juni de tijd om een volledig voorstel uit te werken.
Er is in 2016 geen apart Nederlands budget voor Eranet. De Nederlandse partners kunnen subsidie krijgen via de reguliere TKI BBE innovatietender of andere TKI regelingen, die naar verwachting op 1 april weer openen. Dat wil zeggen dat de Eranet-voorstellen met Nederlandse deelname dienen te voldoen aan de voorwaarden die worden gesteld in de betreffende regeling waarvoor wordt ingediend. Let wel: er kan pas worden ingediend voor een Nederlandse regeling als de internationale adviescommissie positief over het voorstel heeft adviseerd.
Voor meer informatie verwijs ik graag naar Matté Brijder, die deze Eranet-oproep coördineert (matté.brijder@rvo.nl)