Screenshot Kennisnet Biobased Economy

Nieuws

Kennisnet Biobased Economy is vernieuwd!

Gepubliceerd op
23 juni 2015

De site heeft een nieuwe opmaak gekregen en de inhoud is geactualiseerd. Naast de vertrouwde Kennisbank en onderwijspagina's, vindt u nu ook alle informatie van het TKI-BBE op deze site.

Kennisnet Biobased Economy bevat een actuele kennisbank met informatie – rapporten, artikelen, publicaties, filmpjes, dossiers – voor bedrijven, het onderwijs, het onderzoek en de overheid over de biobased economie. Op de onderwijspagina's vindt u lespakketten en informatie voor alle niveaus, van primair tot universitair onderwijs. Via de blauwe kolom op de homepage kunt u rechtstreeks naar de thema's van de zustersite Biobased Economy.

Op de vernieuwde site is ook alle informatie van de TKI BBE opgenomen. Zo is ook alle informatie over de regelingen en stimuleringsmaatregelen op 1 plek beschikbaar.

Kennisnet Biobased Economy is een samenwerking van het ministerie van Economische Zaken (EZ), Groen Kennisnet (GKN), het Topconsortium voor Kennis- en Innovatie Biobased Economy (TKI BBE) en het Centrum voor Biobased Economy (CBBE).

Bron foto: Kennisnet Biobased Economy