Nieuws

Opening Meetingpoint Prinsentuin - Daar krijg je energie van!

Gepubliceerd op
1 juni 2015

Dinsdag 19 mei vond de feestelijke opening van Meetingpoint Prinsentuin plaats. Dit meetingpoint is gevestigd in de inspirerende omgeving van Natuurlijk Tomaat te Dongen.

Het nieuwe Meetingpoint heeft als doel onderwijs, bedrijfsleven en overheidsinstellingen nader tot elkaar te brengen. Het initiëren van thema- en netwerkbijeenkomsten draagt bij aan de onderlinge afstemming en de ontwikkeling van de regio. Tevens biedt het onderwijs het bedrijfsleven een solide basis voor het opleiden van vakmensen.

Aansluitend aan de opening van het Meetingpoint vond ook de Hogedrukdag plaats, waarin het businessmodel van het Meetingpoint besproken werd. Tijdens de hogedruk-sessie gingen de aanwezigen, onder leiding van CIV T&U verbindingsofficier Ardie van Honk, met elkaar in discussie over de centrale vraag: "Hoe kunnen we samen binnen het Meetingpoint werken aan het onderwijs van de toekomst?". Er kwamen veel suggesties en aanbevelingen uit deze workshop. Aansluitend was er een rondleiding op het bedrijf en een tomatenmaaltijd. Rein van de Wal, directeur Prinsentuin College, sloot de dag af en noemde het “een goede bijeenkomst, waar hij veel energie van heeft gekregen."


  • Prinsentuin 2.png
  • Prinsentuin 4.jpg
  • Prisentuin 3.png