Activiteit

Landelijk Congres Dierenhulpverlening

De Landelijke Bijeenkomst Dierenhulpverlening is een uitgelezen kans om samen met circa 1.000 andere dierenhulpverleners uit de sector te netwerken en kennis, informatie en ervaringen uit te wisselen.

Organisator Stichting DierenLot
Datum

za 7 november 2015 09:00 tot 16:00

Locatie EvenementenHal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207HZ Gorinchem

Landelijke Bijeenkomsten

Stichting DierenLot organiseert twee keer per jaar (in april en november) de Landelijke Bijeenkomst Dierenhulpverlening. Gratis toegankelijk voor iedereen die werkzaam is (als vrijwilliger of professional) in de dierenhulpverlening sector. Een dag oorspronkelijk speciaal georganiseerd voor de medewerkers/vrijwilligers van dierenhulporganisaties, die samenwerken met DierenLot of DierenLot juist graag beter willen leren kennen. Inmiddels is deze dag uitgegroeid tot de grootste bijeenkomst in Nederland waar alle dierenhulpverleners welkom zijn om te netwerken en kennis en informatie op te doen.

Presentaties en debat

Bijna 1.000 dierenhulpverleners komen naar Gorinchem om bij te praten, kennis, informatie en ervaringen uit te wisselen. Maar ook presentaties bij te wonen van collega's tot hoogleraren, mee te doen aan een debat over 'dierenhulpverlening versus natuurbescherming', hun dierenambulances te laten nakijken en nog veel meer. Het debat 'Dierenhulpverlening vs Natuurbescherming' vindt plaats met Anja Hazekamp (lid Europees Parlement Partij voor de Dieren), Henk Leenders (lid 2e Kamer PVDA woordvoerder natuur en dieren), Marc van den Tweel (directeur Natuurmonumenten) en Piet IJssels (oud burgemeester Gorinchem, voorzitter Dierenasiel Gorinchem en voorzitter NKD) als dagvoorzitter.