Presentatie

Multidisciplinair Symposium Kattengedrag

Symposium over agressie bij de kat, geschikt voor dierenartsen, gedragstherapeuten, paraveterinairen en andere professionals die met katten werken.

Organisator Edupet
Datum

za 17 september 2016 09:00 tot 17:30

Locatie EduPet Educatiecentrum, Accustraat 3-5, 3903 LX Veenendaal
Agressie bij katten is een veelvoorkomend probleem. Wat zijn mogelijke oorzaken en wat zijn zinvolle oplossingen? Regelmatig worden katten doorverwezen naar een gedragstherapeut, maar in een aantal gevallen is gedragstherapie alleen niet genoeg. Agressie kan een gedragsprobleem zijn, maar ook voortkomen uit pijnklachten. Tijdens dit symposium krijgt u inzicht in de therapeutische mogelijkheden voor behandeling van agressie bij katten. We kijken hierbij niet alleen naar gedragstherapie, maar ook naar de reguliere en complementaire diergeneeskunde. Want iedere kat die last heeft van agressie verdient de meest optimale zorg!

Dit eerste multidisciplinaire symposium over agressie bij de kat organiseert Edupet in samenwerking met kattengedragstherapeut Maggie Ruitenberg en dierenarts Evelien van der Waa.

Kosten: vóór 1 juli 2016 €95, na 1 juli 2016 €125 incl.21% btw. Dit is inclusief reader, koffie, thee, lunch en borrel. Inschrijving is mogelijk tot 12 september 2016.