Presentatie

ACRRES geeft gas!

Netwerkmeeting over de nieuwste innovaties in de groen gas keten. Wageningen UR en Groen Gas Nederland nodigen je van harte uit deel te nemen aan deze netwerkmeeting.

Organisator Wageningen UR en Groen Gas Nederland
Datum

di 10 november 2015 13:00 tot 17:00

Locatie BioScience Center - Wageningen UR, Runderweg 6, 8219 PK Lelystad

Meer groen gas van hogere kwaliteit tegen een lagere kostprijs en een groter financieel rendement. Met deze uitdaging is de groen gas keten volop bezig. Op de testsite van ACRRES - Wageningen UR in Lelystad worden een aantal innovaties op praktijkschaal onderzocht en getoetst. De tussentijdse resultaten worden gepresenteerd en kunt u in de praktijk zien tijdens een speciale netwerkmeeting.

Wageningen UR is het toepassingscentrum duurzame energie en groene grondstoffen van Wageningen UR. Wageningen UR heeft (test)faciliteiten voor de productie van windenergie, zonne-energie en energie uit groen gas. Daarnaast werkt ACRRES samen met het bedrijfsleven aan greentech innovaties en concepten op het gebied van smart grid en raffinage van groene grondstoffen.

ACRRES - Wageningen UR en Groen Gas Nederland nodigen u van harte uit deel te nemen aan deze netwerkmeeting.

Aanmelden

Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kun je tot 2 november doen via het aanmeldformulier op www.acrres.nl . Na inschrijving krijg jeeen bevestiging en is je deelname definitief. Deelname is op volgorde van aanmelding via de website; vol = vol.

Meer informatie: margherita.leoni@wur.nl