Bijeenkomst

Aan tafel tegen honger, Wereldvoedseldag

Op 16 oktober gaan we met 500 ambassadeurs aan tafel tegen honger in het Scheepvaartmuseum. Vind jij ook dat honger geen plek meer heeft in deze wereld? Sluit je aan als 1 van de 500 ambassadeurs en neem plaats aan tafel.

Organisator Wereldvoedseldag
Datum

wo 16 oktober 2019

Locatie Scheepvaartmuseum Kattenburgerplein 1, 1018 KK Amsterdam

World Food Day is dé dag dat honger en voedselzekerheid bij iedereen op het menu staat.  Vijf bekende chef-koks zetten je de maaltijd van de toekomst voor. Met vijf bijzondere gerechtjes laten ze je zien hoe jouw voedselkeuzes bijdragen aan voedselzekerheid voor iedereen. En je kunt meteen in actie komen, want samen spreken we ons uit. Wij vinden dat overheden, bedrijven en consumenten er samen alles aan moeten doen om honger de wereld uit te krijgen. Deze avond presenteren we ons manifest tegen honger dat we samen met jou en al onze ambassadeurs ondertekenen. Op weg naar #zerohunger in 2030!

Wil je aanschuiven? Meld je dan nu aan als ambassadeur en kom naar het diner! Het belooft een bijzondere avond te worden. We verwachten meer interesse dan er plek is en daarom maken we een selectie uit de aanmeldingen.