Activiteit

Agro Innovatiedag

Op donderdag 11 juni staan bij het Aeres Praktijkcentrum in Dronten innovatieve ontwikkelingen in de landbouw centraal! Denk bijvoorbeeld aan innovaties op mechanisch vlak, in de ict, of op gebied van bodemverbetering. Innovatie gericht op de toekomst van de akkerbouwer.

Organisator DLV Plant, Aeres Praktijkcentrum Dronten, CAH Vilentum met ondersteuning van Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland bv
Datum

do 11 juni 2015 10:00 tot 20:30

Locatie Aeres Praktijkcentrum Dronten, Wisentweg 13-c, 8251 PB Dronten

Voorloper van deze dag is 'de landelijke dag precisielandbouw in de praktijk'. Dit jaar wordt het thema iets breder opgepakt. Het is een praktijkdag waar je je licht opsteekt over allerlei toekomstige ontwikkelingen in de agrarische sector! Kom naar de presentaties over 'de boerderij van de toekomst' en 'de projecten e-Optima en sensorbased farming' of praat mee over o.a. de kansen van toepassing van composiet in de agrosector.


Programma

De dag is gratis te bezoeken vanaf 13.00 uur tot 20.30 uur, parkeren kan voor de deur en er is catering aanwezig. Net als voorgaande jaren zijn er workshops, presentaties en velddemonstraties en is er een informatiebeurs. Zie ook het programma op de website.

Aanmelden

Meld je komst voor 5 juni via de website www.agroinnovatiedag.nl