Activiteit

Balans Hippique, meer plezier met een gezond paard

Balans Hippique is een evenement georganiseerd door Vereniging Eigen Paard en samenwerkende professionals in de paardensport (GaitSmart, Equicare-Plus en Equipe Paarden verzekeringen). Het is een evenement speciaal voor elke paardenliefhebber die geïnteresseerd is in de gezondheid van het paard en blessureleed wil voorkomen.

Organisator Vereniging Eigen Paard en samenwerkende professionals in de paardensport
Datum

za 21 november 2015 11:30 tot 16:00

Locatie Hippisch Centrum La Grande te Beuningen

Met Balans Hippique krijg je meer inzicht in het herkennen van vroege signalen van discomfort bij je paard. Wacht niet tot het paard kreupel wordt of rugklachten krijgt. Herkenning van vroege signalen voorkomt uitval, lange revalidatie en hoge kosten. Welke mogelijkheden zijn er om de lichamelijke en mentale toestand van uw paard vast te stellen en welke hulp kunt u inschakelen om de gezondheid van je paard goed te houden? Want voorkomen is beter dan genezen!
Ook Horse Dating van Vereniging Eigen Paard vindt op deze dag plaats.

Het is voor Balans Hippique niet de bedoeling om zelf met een paard te komen. Tijdens Balans Hippique wordt door middel van clinics uitgelegd wat de verschillende onderdelen van Balans Hippique inhouden.

Op zaterdag 21 november vindt de eerste editie plaats op het prachtige Hippisch Centrum La Grande. Na Balans Hippique worden er diverse data bekend gemaakt waarbij je zelf met je paard langs kunt komen. Deze dagen worden verspreid door Nederland georganiseerd.

Deelname aan de middag kost €20,- in de voorverkoop krijg je € 2,50 korting. Leden van Verenging Eigen Paard krijgen nog eens € 5,00 korting. Voor scholen geldt het aanbod om gratis te komen met studenten.

Belangstellenden meer informatie vinden op www.balanshippique.nl