Studiedag

Business Fair en Innovatiemarkt

Van het planten van kruiden in de keuken, het verkopen van gezonde spirulina (blauwe algen) drankjes vanuit pop-up kraampjes door heel Nederland tot het verbouwen van zoete Goji bessen. Tweedejaarsstudenten van verschillende opleidingen van Van Hall Larenstein laten tijdens de Business Fair op vrijdag 10 juni in Velp hun innovatieve vermogen en bedrijfskundige kennis zien.

Organisator Groenkennisnet
Datum

vr 10 juni 2016 11:00 tot 14:00

Locatie Van Hall Larenstein, Larensteinselaan 26a in Velp

Tijdens het evenement zijn er verschillende kraampjes waar studenten hun producten en diensten presenteren. De dag wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Voor het plan met de meeste marktkansen stelt de Rabobank een prijs van €250 beschikbaar. Ook Van Hall Larenstein kiest een winnaar voor de beste beurspresentatie en stelt hetzelfde bedrag ter beschikking.

Innovatiemarkt

Op deze dag vindt ook de Innovatiemarkt voor eerstejaarsstudenten plaats. Studenten van de opleidingen Voedingsmiddelentechnologie, Bedrijfskunde & Agribusiness en International Development Management hebben ook een innovatief product ontwikkeld, dat ze tijdens de Innovatiemarkt presenteren.

Praktische informatie

De Business Fair en Innovatiemarkt vinden plaats op vrijdag 10 juni, van 11:00 tot 14:00 uur bij Van Hall Larenstein, Larensteinselaan 26a in Velp. Iedereen is op deze dag van harte welkom om naar de vernieuwende ideeën en enthousiaste verhalen van de studenten te komen luisteren.