Activiteit

Conferentie Greenport Noord-Holland Noord: Landbouw en natuur; een goede balans?

Landbouw is één van de belangrijkste economische drijvers van Noord-Holland Noord. In de dagelijkse praktijk hebben landbouw, natuur, landschap en milieu veel met elkaar te maken. Zij kunnen elkaar versterken, maar soms ook belemmeren, bijvoorbeeld door wet- en regelgeving. Het vinden van een goede balans is daarbij essentieel.

Organisator GreenPort Noord-Holland Noord
Datum

do 19 november 2015 13:00 tot 17:00

Locatie AFAS Stadion Stadionweg 1 1812 AZ, Alkmaar

De conferentie bestaat uit een interessant, compact en interactief programma, met veel ruimte voor jouw inbreng en aansluitend een netwerkgelegenheid. Voor verdere details over het inhoudelijke programma verwijzen wij je naar de bijlage. Hier kunt je de volledige uitnodiging bekijken.

Je kunt je voor deze bijeenkomst uitsluitend per mail aanmelden t/m 12 november 2015 via conferentie@greenportnhn.nl graag voorzien van je volledige contactgegevens en bedrijfsnaam, o.v.v. “Conferentie 2015”.

Bevestigingen worden na de sluitingstermijn verzonden. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Voor meer informatie kunt je via e-mail terecht bij het programmabureau van GreenPort NHN via 088 – 123 77 77.