Studiedag

Conferentie voedsel anders

De tweede Voedsel Anders Conferentie wordt gehouden op 12 en 13 februari 2016 in Wageningen. Het programma is gevuld met boeiende sprekers en meer dan 60 workshops. Er zijn al honderden aanmeldingen en kinderen zijn ook welkom.

Organisator Voedsel Anders netwerk
Datum

vr 12 februari 2016 13:00 tot za 13 februari 2016 18:00

Locatie Wageningen Universiteit, Oriongebouw, Bronland 1, 6708 WH Wageningen

Conferentie uitgesteld

Om verspreiding van het Corona-virus te beperken hebben we besloten om de 3e Voedsel Anders conferentie, gepland voor 3 en 4 april, uit te stellen.

Je kunt je voor de hele conferentie inschrijven, maar ook voor delen van de conferentie.

De toegangsprijzen zijn als volgt

  • hele conferentie: €50
  • alleen vrijdag of alleen zaterdag: €25
  • alleen debat op vrijdagavond: €5

Studenten, boeren of mensen met een laag inkomen krijgen 50% korting op de toegang (geldt niet voor de vrijdagavond). Vraag dan eerst een kortingscode bij ons via info@voedselanders.nl met als onderwerp “Kortingscode Voedsel Anders”, voordat je jezelf aanmeldt.

Heb je een hoog inkomen of kom je namens een bedrijf/organisatie, dan mag je ook meer betalen. Dit kan de organisatie goed gebruiken! Kies in dat geval voor de mogelijkheid van overboeking bij betaling en maak een hoger bedrag over.

Koffie & thee is bij de toegangsprijs inbegrepen. Het biologisch diner op vrijdag, biologische lunch op zaterdag en drankjes worden aangeboden tegen niet-commerciële prijzen.