Symposium

Congres Veldleeuwerik 15 jaar vooruit

Het congres bestaat uit een plenair ochtendprogramma en een middagprogramma met 11 workshops. Dagvoorzitter is Inge Diepman. Tijdens het ochtendprogramma nemen de hoofdsprekers Johan Sanders en Dick Veerman je mee in hun visie op de Nederlandse akkerbouw en voedselproductie op weg naar 2030. Tevens vertelt Veldleeuwerik over de impact van 15 jaar Veldleeuwerik en het nieuwe perspectief van de stichting.

Organisator Groenkennisnet
Datum

do 15 juni 2017 09:00 tot 18:00

Locatie Mts. Grijsen Duikersweg 18 3897 LM Zeewolde

In 2017 bestaat Veldleeuwerik 15 jaar. Veldleeuwerik organiseert daarom, met hoofdsponsor Aeres Hogeschool Dronten en andere partners en telers, op donderdag 15 juni 2017 een congres met als motto "15 jaar vooruit!". Dit congres vindt plaats op een akkerbouwbedrijf in Zeewolde. De rode draad van de dag zal zijn: wat komt er de komende 15 jaar af op de Nederlandse akkerbouw- en voedselproductie?

Programma

Het congres bestaat uit een plenair ochtendprogramma en een middagprogramma met 11 workshops.

Tijdens het ochtendprogramma nemen de hoofdsprekers Johan Sanders en Dick Veerman je mee in hun visie op de Nederlandse akkerbouw en voedselproductie op weg naar 2030.

Tijdens het middagprogramma vinden er 11 workshops plaats in twee rondes, over thema’s als klimaatverandering, plantenveredeling, vergroening gewasbescherming, bedrijfsopvolging, natuur en landbouw, hoe te handelen met big data, circulaire economie etc.