Symposium

Education eats big data

Vrijdagmiddag 13 november organiseert KC Agro, onderdeel van CAH Vilentum, het symposium 'Education eats big data'. De hogeschool ontwikkelt een nieuwe studie op het gebied van bigdata. Om een goede indruk van de big data-praktijk te krijgen organiseert zij dit symposium.

Organisator Kenniscentrum Agrofood en Ondernemen
Datum

vr 13 november 2015 12:00 tot 17:00

Locatie Aula Kenniscentrum Agrofood en Ondernemen, De Drieslag 2, Dronten

Organisaties verzamelen terabytes aan data. Wat moeten/ kunnen we ermee? Hoe halen we uit die brei van data de juiste informatie? Veel bedrijven schreeuwen om mensen die dit kunnen. CAH Vilentum erkent dit bij haar werkveld en neemt initiatief om goed opgeleide studenten op het gebied van big data af te leveren. Daarom ontwikkelt de hogeschool een nieuwe studie op dit vakgebied. Afgestudeerden van de studie Big data in agribusiness ontdekken nieuwe mogelijkheden om bedrijfsprocessen te optimaliseren en zo waarde toe te voegen. Zij maken de vertaalslag tussen agribusiness, data, bedrijf en markt mogelijk.

CAH Vilentum wil samen met jou weten hoe big data specialisten in de praktijk werken. We organiseren een symposium om een goede indruk van de big data-praktijk te krijgen. We nodigen je van harte uit om deze oriƫntatie met ons mee te beleven en ons van input te voorzien