Activiteit

Feest van de smaak

Op 25 en 26 mei 2018 is het Feest van de smaak in Bleiswijk. Op 25 mei is er een symposium voor bedrijven en professionals over meerwaardecreatie in groenten en fruit. Op 26 mei is een publieksdag voor consumenten.

Organisator Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw, GroentenFruitHuis en gemeente Lansingerland
Datum

vr 25 mei 2018 tot za 26 mei 2018

Locatie Businessunit Glastuinbouw van Wageningen University & Research, Violierenweg 1-3 2665 MV Bleiswijk

Het Feest van de Smaak is een feest voor jong en oud. Er is van alles te beleven. Zo zijn er proeverijen, workshops, interessante lezingen, een leuk en leerzaam kinderprogramma, veel inspiratie en natuurlijk mag een lekker hapje bij een van de foodtrucks niet ontbreken.

Symposium en Publieksdag

Het evenement bestaat uit een B2B-symposium op vrijdag 25 mei voor profesionals over meerwaardecreatie in groenten en fruit. Deelname aan het symposium is op uitnodiging. Op zaterdag 26 mei is de publieksdag met bedrijven en consumenten. Relaties van het smaakpanel hebben dan hun kramen ingericht en laten het publiek proeven van hun nieuwste en lekkerste producten.

Contact tussen bedrijven en consumenten

Het Feest van de Smaak is een unieke kans voor onze relaties om direct met consumenten in contact te komen. Onze vorige editie trok in 2014 ruim 2000 bezoekers. We verwachten minimaal hetzelfde aantal in 2018. Bedrijven kunnen op verschillende manieren participeren, bijvoorbeeld met een kraampje met smaakvolle producten op de publieksdag of deelname aan het symposium.

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan