Bijeenkomst

Food Inspiration Day

Op tal van plekken in het land zijn docenten bezig om het foodonderwijs te vernieuwen. Vaak in samenwerking met bedrijven. Op deze Food Inspiration Day delen we ervaringen en doen inspiratie op voor volgende stappen. Een inspirerende dag met bijzondere gastsprekers en veel ruimte voor uitwisseling en netwerken. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door het Onderwijs VernieuwingsProgramma (OVP).

Organisator CIV Agri&Food
Datum

wo 10 oktober 2018 09:30 tot 16:00

Locatie De Moestuin, Laan van Maarschalkerweerd 2, 3585 LJ Utrecht

Deze docentendag staat in het teken van inspiratie opdoen en kennisdelen. Centraal staan de transities van ons onderwijs- en voedselsysteem. Klik hier om u aan te melden!

Ochtendprogramma:

We starten de ochtend met een interessante spreker die ons meeneemt in de transitie naar een gezond, lekker en duurzaam voedselsysteem. Vervolgens gaan we in kennissessies aan de slag met de Kennisbank Food & Feed, Wendbaar vakmanschap en hoe e-learning ons onderwijs kan verrijken.

Middagprogramma:

Na een heerlijke lunch met biologische producten starten we met een voorbeeld hoe bedrijven inspelen op de nieuwe ontwikkelingen. Daarna gaan we in workshops aan de slag met: 1. Een spel dat je inzicht geeft in de innovatiekracht en rollen die nodig zijn succesvol te participeren in innovaties in de food; 2. Hoe je als docent de samenwerking met andere sectoren (cross-overs) kunt inpassen in je lessen; 3. De Transitiecoalitie voedsel.

Klik hier voor meer informatie over sprekers en programma

Vergeet niet om u aan te melden voor de Food Inspiration Day via deze link.

Heeft u vragen? Neem contact op met Sanneke van de Castel, s.vd.castel@sol-online.nl 0318-648750