Lezing

Food Trendcollege Veldbonen

Op donderdag 14 oktober organiseert Hogeschool Inholland samen met het Lectorenplatform Voedsel & Gezondheid het Food Trendcollege Veldbonen

Organisator Hogeschool Inholland en Lectorenplatform Voedsel & Gezondheid
Datum

do 14 oktober 2021 15:00 tot 16:30

Locatie Hogeschool Inholland Amsterdam, 1109 De Boelelaan, 1081 HV Amsterdam
Prijsomschrijving Gratis

Tijdens het college zullen de gezondheidsaspecten en technologische aspecten van de veldboon worden besproken, daarnaast zal er ruimte zijn voor een discussie.

Sprekers

Peter Voshol - Onderzoeker Voeding & Gezondheid (Louis Bolk Instituut), Medisch fysioloog en mede oprichter Voeding Leeft

Veldbonen als eiwitbron: waar zit de uitdaging?

--

Fred van de Velde - Lector Eiwittransitie in voeding (HAS Hogeschool), NIZO. Voedingstechnologie van veldboon-eiwitten

Veldboon in het groene eiwit landschap

Het Food Trendcollege Veldbonen wordt gegeven op locatie, maar is ook online te volgen.Het Food Trendcollege is zowel fysiek als online bij te wonen. Fysiek is er plek voor max. 10 ge├»nteresseerden. In het geval van meer aanmeldingen zal een selectie worden gemaakt. In het geval van online aanwezigheid ontvang je een dag voor het trendcollege een link naar de webinar.