Bijeenkomst

Foodvalley Summit

Innovatienieuws, talkshows, succesvolle ondernemersverhalen, (inter)nationale machmaking en de gelegenheid om nieuwe ontwikkelingen te laten zien aan een groot publiek. In deze speciale editie gaan digitaal en fysiek hand in hand in nauwe samenwerking met diverse partners binnen en buiten Nederland.

Organisator Foodvally
Datum

di 13 oktober 2020 tot wo 14 oktober 2020

De Foodvalley Summit wordt vanuit verschillende landen uitgezonden in vier live streaming programma's: Protein Shift, Circular Agriculture, Food & Health en Smart & Digital Technology vanuit verschillende landen.

Voor wie?

Agrifood (gerelateerde) bedrijven van start-ups tot multinationals, ingrediƫntenleveranciers, innovators, oplossings- en kennisaanbieders, influencers, investeerders, voedselproducenten, telers, veredelaars, onderzoeksinstellingen en de overheid zijn van harte welkom om deel te nemen aan de Foodvalley Summit.

Rekening houdend met de op dat moment geldende maatregelen met betrekking tot het COVID-19 virus, kan (een deel van) de programmaonderdelen live worden bijgewoond.

Over Foodvalley Summit

Het jaarlijkse evenement wordt georganiseerd door Foodvalley NL in nauwe samenwerking met meerdere organisaties in verschillende landen ter bevordering van new business en innovatie in de agrifoodketen. Samen bieden we een uitstekend digitaal en live platform om innovatieve oplossingen, nieuwe ontwikkelingen en laatste inzichten te delen en zakenpartners en kennisleveranciers te vinden om samen de toekomst van food vorm te geven.