Webinar

Groeien naar morgen, Webinar over het Omschakelprogramma

Voor boeren en tuinders die omschakelen naar een duurzame manier van produceren, is de financiering vaak één van de belemmeringen. In dit webinar informeren we je over het Omschakelprogramma dat helpt met deze uitdaging.

Organisator LNV in samenwerking met Nationaal Groenfonds
Datum

vr 30 april 2021 13:00 tot 14:00

Locatie Online
Prijsomschrijving Gratis

Met het Omschakelprogramma stimuleert en ondersteunt  het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) agrarisch ondernemers bij het omschakelen naar een meer duurzame bedrijfsvoering.

Wat houdt het Omschakelprogramma in? Wat verstaan we onder het omschakelen naar toekomstbestendige landbouw? Wat voor soort financieringen verstrekt het pilot Investeringsfonds dat later in het voorjaar van 2021 wordt opengesteld? Waar begin ik als ik wil omschakelen met mijn bedrijf?

Wil je hier meer over weten? Meld je dan aan voor het Webinar op 30 april via het formulier op de website.

Tijdens het Groeien naar morgen Webinar over het Omschakelprogramma vertellen Casper Holl (MT-lid Agro-economie bij LNV), Pieter Baars (manager strategie Nationaal Groenfonds) en melkveehouders Sanne en Christian Klein Koerkamp van Heerlijkheid Linde in gesprek met moderator Jessica van Spengen over omschakelen in de praktijk en de noodzaak van het Omschakelprogramma.

Het Webinar is live te volgen via een individuele link die je na aanmelding ontvangt. Bij aanmelding en tijdens het Webinar kan je vragen stellen.