Presentatie

GroenPact Werkconferentie Arbeidsmarkt

Op 3 november vind de tweede GroenPact Werkconferentie Arbeidsmarkt plaats, een inspirerende dat met interessante sprekers, de lancering van de Groene monitor en de Groene werelden en interactieve werksessies. Ook is er volop gelegenheid om te netwerken.

Organisator GroenPact
Datum

di 3 november 2020

Locatie Arendshoeve (Garden of Amsterdam) in Aalsmeerderbrug

Afhankelijk van de ontwikkeling rondom het Covid-19 virus, wordt de werkconferentie meer of minder hybride (online) georganiseerd.

Keynote speaker

We trappen af met spreker Henri de Groot, hoogleraar Regionaal Economische Dynamiek, VU, kroonlid SER.

Presentatie Groene Monitor

Er zijn heel erg veel data, onderzoeken en rapporten over groen onderwijs, de arbeidsmarkt en de aansluiting daartussen. De Groene Monitor ontsluit, bundelt en duidt en biedt daarmee overzicht in groene arbeidsmarktdata.

Presentatie Groene Werelden

Het groene domein is fantastisch! De Groene leefwerelden laten jongeren zien hoe zij hun bijdrage kunnen leveren, vanuit hun eigen drijfveren. De Groene Werelden zijn een instrument om nog beter invulling te geven aan imago- en wervingscampagnes.

Interactieve werksessies

In de middag zijn er interactieve werksessies. Hierin gaan we aan de slag met een aantal concepten: "Wat kan ik ermee in de dagelijkse praktijk?” In de werksessies gaan we versnellen, verbreden, verdiepen en vooral: over tot actie!

Het programma wordt nog aangevuld, later wordt het definitieve programma bekend gemaakt.

U kunt zich hier alvast AANMELDEN voor de GroenPact Werkconferentie Arbeidsmarkt op 3 november.