Bijeenkomst

Het beste idee van varkensland

De snelle ontwikkelingen in de varkenssector maken het belangrijk nieuwe ideeën en kennis uit te wisselen. Het beste idee van varkensland organiseert op 16 mei een informatieavond met insprirende sprekers. Daarnaast worden vijf beste ingezonden ideeën gepresenteerd.

Organisator VKON & Varkensartsen
Datum

wo 16 mei 2018 19:30

Locatie Kulturhus Holten, Smidsbelt 6, 7451 BL Holten

Het beste idee van varkensland zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 16 mei 2018 in het theater van Holten. Aan het begin van de avond zullen inspirerende sprekers u meenemen in het verhaal over hun eigen ervaringen in de sector. Na de pauze zal het podium beklommen worden door de vijf beste ingezonden ideeën voor de varkenssector. Een deskundige jury en het publiek zullen het idee beoordelen op creativiteit, belang en praktische toepasbaarheid.

Idee

Dit jaar is het ook mogelijk om een vraagstuk aan te leveren. Loopt u tegen een probleem aan in de varkenssector, maar u heeft zelf de oplossing niet? Dan is dit de mogelijkheid om uw probleem in een vraagstelling met ons te delen. Afhankelijk van de aard van de vraag zullen wij in overleg met u bepalen of de vraag geschikt is als brainstorm materiaal met verschillende partijen.

Pitch

Bij het beste idee van varkensland zijn we opzoek naar fantastische uitvindingen van Nederlandse bodem! Heeft u het beste idee van varkensland? Schrijf uw idee nu in via de onderstaande link. Voor deelname is ons geen idee te gek. Inschrijven is mogelijk tot 9 april 2018.

De avond wordt georganiseerd door VKON en Coöperatie Varkensartsen. De Provincie Overijssel ondersteunt dit initiatief. De organisatoren zijn van mening dat de varkenssector iets is om trots op te zijn en dat ‘Het beste idee van varkensland!’ een goed moment is om kennis, trots en mogelijkheden met elkaar te delen. Meldt u daarom nu als gast aan!