Bijeenkomst

Innoveren en Slim Produceren – met Mens & Techniek… Hoe doe je dat?

Vooroplopen in digitalisering van de food- en feed is cruciaal voor werkgelegenheid, toekomstige economische groei en een duurzame industrie. Innoveren en continue verbeteren is een must. Maar hoe pak je dat slim aan? Hoe balanceren de koplopers in de food en feed nu tussen technologische innovatie en aandacht voor mensen? Hoe investeer je elke euro die je te besteden hebt, het best? Welke subsidies zijn voor jou relevant op het gebied van Mens & Technologie?

Organisator Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL)
Datum

di 22 september 2020 13:30 tot 17:30

Locatie KAS Evenementenlocatie – Meet in Office in Woerden

Op 22 september a.s. (13.30 uur – 17.30 uur) organiseert de Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie het SOL event ‘Innoveren en Slim Produceren – met Mens & Techniek’.

Tijdens het SOL event gaan we samen met jou op zoek naar antwoorden op deze en soortgelijke vragen. Werk je op directieniveauR&D niveau of binnen HR? Dan ben je van harte uitgenodigd!

Nikki Herr zal als presentatrice en moderator het SOL event begeleiden. Herr is o.a. bekend als presentatrice van Goedemorgen Nederland. Samen met onze gastsprekers professor Henk Volberda en Marcel van Haren neemt ze je mee in de ontwikkelingen in de levensmiddelensector en de impact hiervan op bedrijven en medewerkers.

  • Prof. Henk Volberda, hoogleraar Stategy and Innovation aan de Amsterdam Business School (UvA), legt uit waarom innovatie noodzakelijk is. Hij vertelt meer over sociale innovatie als succesfactor binnen bedrijven en de vierde industriële revolutie. Hierin staan nieuwe manieren van managen, (samen)werken, organiseren en benutten van de talenten van je medewerkers centraal.
  • Marcel van Haren, directeur bij GMV en manager bij FME, neemt ons mee in de technische en technologische ontwikkelingen in de food- en feedsector. Van Haren verbindt koplopers in de technologische en food- en feedsector om innovatie en verandering in het voedselsysteem te stimuleren. Hij zal vertellen over de invloed van Big Data op de ketensamenwerking van voedingsbedrijven. Welke andere manieren van samenwerken worden er gevraagd? En welke toekomstige uitdagingen liggen er voor de organisatie en medewerkers?

Na de presentaties gaan drie foodbedrijven in break out rooms met de zaal in gesprek over hoe zij invulling geven aan innovatie binnen hun onderneming.

Ben je na deze middag nog niet uitgepraat? We sluiten het event af met een gezellige borrel in de Zuidkas!


Het SOL event vindt plaats op 22 september 2020, van 13:30 – 17:30 uur bij KAS Evenementenlocatie – Meet in Office in Woerden. 

Deelname is gratis.


Interesse? Meld je dan nu aan via j.boswinkel@sol-online.nl!