Studiedag

Inspiratiedag Food 2016

Op maandag 14 maart 2016 organiseert het OnderwijsVernieuwingsProgramma (OVP) Voedsel & Consument de Inspiratiedag Food. Op de inspiratiedag ontmoeten Onderwijs, Onderzoek, Ondernemers, Overheid en hun Omgeving elkaar. Met innovatieve thema's en veel interactie bieden we je weer nieuwe ingrediënten voor inspiratie in het onderwijs.

Organisator OnderwijsVernieuwingsProgramma (OVP) Voedsel & Consument
Datum

ma 14 maart 2016 10:00 tot 16:00

Locatie Moestuin Maarschalkerweerd, Laan van Maarschalkerweerd 2, 3585 LJ Utrecht

De blik is dit keer gericht op de conceptuele en technologische ontwikkelingen in de voedseltransitie naar een gezond en duurzaam voedselpatroon. Wat is de visie van het bedrijfsleven, welke beweging is zichtbaar en wat zijn de onderzoek- speerpunten van de lectoraten op dit gebied? Maar ook wat kan de betekenis zijn van '2016: Internationale jaar van de peulvruchten', uitgeroepen door de Wereldvoedselorganisatie (FAO) van de VN.

Programma

In het programma is expliciet aandacht voor de onderwijs-ontwikkelingsvragen en de vertaling naar innovatieve onderwijsarrangementen.

Uitnodiging om je onderwijsproducten te tonen

Er is gelegenheid tijdens de lunchpauze om je onderwijsproducten te tonen. Wil je hiervan gebruik maken, neem dan contact op met Annete Vermeulen

Aanmelden Inspiratiedag

Deelname aan deze dag is gratis. Aanmelden is wel nodig vóór donderdag 10 maart 12.00 uur a.s. via het aanmeldformulier.
Wij gaan ervan uit dat je de hele dag aanwezig bent, anders graag doorgeven. Eventuele dieetwensen bij opgave vermelden.

Contact

Voor informatie kun je contact opnemen met

Het Onderwijsvernieuwingsprogramma (OVP) Voedsel en Consument richt zich primair op het groene onderwijs, van VMBO tot WO, in de vakgebieden voeding en voedsel (ketens). Doel van het programma is het verspreiden van kennis en het verstevigen van netwerken van kennisinstellingen en bedrijfsleven.