Bijeenkomst

Inspiratiesessie: Circulaire rundermest oplossing voor mestoverschot?

Han van Kasteren, lector Duurzame Energie en Groene Grondstoffen van Aeres Hogeschool Dronten, zal u meenemen naar de basis van de biobased economy, die ons naast voedsel ook vervanging voor fossiel gebaseerde materialen en chemicaliën zal gaan leveren.

Organisator Aeres Hogeschool Dronten
Datum

di 29 mei 2018 12:45 tot 13:05

Locatie Aeres Hogeschool Dronten, De Drieslag 2, Dronten

Hij zal in gaan op de uitdagingen die er zijn en een mogelijke oplossing, waaraan het lectoraat de afgelopen 2,5 jaar heeft gewerkt, aandragen. In deze inspiratiesessie neemt Van Kasteren ons mee in de rol die Aeres Hogeschool Dronten daarin voor haar rekening neemt en hoe dit bijdraagt aan een duurzame oplossing voor de mestproblematiek.

Han van Kasteren is lector Duurzame Energie en Groene Grondstoffen aan de Aeres Hogeschool Dronten. Focus van zijn onderzoek ligt op bioraffinage als methodiek om groene grondstoffen beter te benutten ten behoeve van de biobased economy. Naast lector is Han adviseur Energie en Milieu bij Telos, Universiteit van Tilburg en innovatiemanager bij TU/e Innovationlab.

Aeres Hogeschool Dronten biedt iedere maand een 20 minuten durende inspiratiesessie aan, met aansluitend een netwerklunch. Aeres Hogeschool wil via de inspiratiesessies kennis uit onderzoek/bedrijfsleven verspreiden en onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven verder met elkaar verbinden. De inspiratiesessies zijn toegankelijk voor iedereen en worden kosteloos aangeboden.

Aanmelden is niet nodig.