Activiteit

Inspiratiesessie Maatschappelijk verantwoord ondernemen en Agrifirm, Fake or Future

Dinsdag 12 januari 2016 verzorgt Ruud Tijssens, Director Corporate Affairs van Agrifirm Group, een inspiratiesessie over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij CAH Vilentum in Dronten. De heer Tijssens zal toelichten welke stappen Agrifirm probeert te zetten en welke discussies dit oplevert binnen Agrifirm en rondom de organisatie.

Organisator Kenniscentrum Agrofood en Ondernemen
Datum

di 12 januari 2016 12:30 tot 12:50

Locatie Aula CAH Vilentum, De Drieslag 2 in Dronten

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een begrip dat te pas en te onpas wordt gebruikt. Ieder zichzelf respecterend bedrijf heeft de mond vol van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Maar is het niet heel vaak PR, een mooie folder, een handvol prachtige slogans? Wat betekent dit in de werkelijkheid? Zeker in een sector die bol staat van uitdagingen.

Agrifirm probeert stappen te zetten, door een visie te ontwikkelen en doelen te formuleren. Dat leidt tot aardige discussies in huis, maar ook rondom de organisatie. Ruud Tijssens, director Corporate Affairs van Agrifirm Group, zal je meenemen op deze ingeslagen weg en laat het oordeel uiteindelijk aan je zelf over: “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Agrifirm: Fake or Future?”

Het Kenniscentrum Agrofood en Ondernemen biedt iedere maand een 20 minuten durende inspiratiesessie aan, met aansluitend een netwerklunch. Het Kenniscentrum wil via de inspiratiesessies kennis uit onderzoek/bedrijfsleven verspreiden en onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven verder met elkaar verbinden.

De inspiratiesessies zijn toegankelijk voor iedereen en worden kosteloos aangeboden. Aanmelden is niet nodig.