Activiteit

Inspiratiesessie Ondernemerschap is topsport!

Spreker: Laurens van Lieren, Grand Prix dressuurruiter en -trainer, eigenaar van Laurens van Lieren Dressage, mede-eigenaar en bestuurder van Stal Hexagon, directeur Sportief bij het CHIO Rotterdam, commentator paardensport bij NOS Studio Sport.

Organisator Kenniscentrum Agrofood en Ondernemen
Datum

di 10 mei 2016 12:30 tot 12:50

Locatie Aula CAH Vilentum, De Drieslag 2 in Dronten

Ondernemerschap is topsport!

Doelen stellen, een stappenplan opstellen, commitment, en natuurlijk gewoon keihard werken. Er zijn vele raakvlakken tussen topsport en het bedrijfsleven, en we zien dan ook vaak een kruisbestuiving tussen deze twee werelden. Maar hoe bereik je “flow”, de gemoeds toestand waarin sporters hun beste prestaties leveren? En hoe zorg je ervoor dat je iedere dag de beste versie van jezelf bent? Alles draait om het samenstellen en aansturen van een goede organisatie.

Het Kenniscentrum Agrofood en Ondernemen biedt iedere maand een 20 minuten durende inspiratiesessie aan, met aansluitend een netwerklunch. Het Kenniscentrum wil via de inspiratiesessies kennis uit onderzoek/bedrijfsleven verspreiden en onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven verder met elkaar verbinden.

De inspiratiesessies zijn toegankelijk voor iedereen en worden kosteloos aangeboden. Aanmelden is niet nodig.