Bijeenkomst

Inspiratiesessie Wie verdient beter: de KIP of de keten?

KIP van Oranje is een Keten Innovatie Platform, gericht op het ontwikkelen en bekendmaken van duurzame ‘boerenconcepten’. Maar hoe werkt zo’n platform nu eigenlijk?

Organisator Aeres Hogeschool Dronten
Datum

di 19 november 2019 12:50 tot 13:10

Locatie Aeres Hogeschool Dronten, De Drieslag 2, Dronten

De bestaande lineaire keten, gebaseerd op kostprijsreductie, is economisch gezien aan het eind van zijn latijn. Het is tijd voor coöperatieve ketensamenwerking. Samenwerken aan opgaven die het eigen bedrijfsbelang overstijgen en tegelijk impact hebben op het functioneren van de hele keten en het imago van de sector. Een ketenaanpak waarbij elke schakel bijdraagt èn profiteert, zodat iedereen in de keten een eerlijke boterham kan verdienen.

Wil je meer over coöperatieve ketensamenwerking weten? Kom dan 19 november naar de inspiratiesessie van Albert Hoekerswever.

Aeres Hogeschool Dronten biedt iedere maand een 20 minuten durende inspiratiesessie aan, met aansluitend een netwerklunch. Aeres Hogeschool wil via de inspiratiesessies kennis uit onderzoek/bedrijfsleven verspreiden en onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven verder met elkaar verbinden. De inspiratiesessies zijn toegankelijk voor iedereen en worden kosteloos aangeboden.


Aanmelden is niet nodig.