Studiedag

Internationaliseringswebinar voor studenten

Jungle Talks organiseert samen met het Centre of Expertise Greenports een internationaliseringswebinar waarin Nederlandse tuinbouwbedrijven centraal staan die in het buitenland actief zijn met eigen (productie)vestigingen.

Organisator Jungle Talks en het Centre of Expertise Greenports
Datum

do 29 september 2016 16:00 tot 17:00

Locatie webinar vanuit Costa Rica

Deze eerste Jugle Talk begint met Ter Laak Orchids, de beste potplantenkweker van Nederland (Vakblad voor de Bloemisterij – Hillenraad, week 31/32 - 2016).

De Jungle Talks bestaan uit twee sessies. Het eerste webinar betreft een ‘Masterclass’ waarin een ondernemer zijn of haar internationaliseringsstrategie uit de doeken zal doen en zal toelichten tegen welke problemen en uitdagingen hij of zij aanloopt.

Deze Masterclass zal worden afgesloten met een oproep aan studenten, om twee weken later te pitchen over stages en / of afstudeeropdrachten die een mogelijke oplossing of plan van aanpak zijn voor de problemen van de ondernemer. De eerste ‘pitch webinar’ waarin studenten centraal zullen staan, staat gepland voor donderdag, 13 oktober van 16.00 – 17.00 uur.

Meld je gratis aan voor beide webinars via www.jungletalks.com, waar je je ook direct kunt registreren voor de nieuwsbrief.