Symposium

Jaarcongres 2015 Hogeschool van Hall Larenstein

Vereniging van afgestudeerden VVA Larenstein bestaat 110 jaar en viert dit op gepaste wijze. Samen met Hogeschool Van Hall Larenstein bundelen ze hun krachten en organiseren ze op 26 november in Velp een gezamenlijk congres dat in het teken staat van Dutch Design, Delta areas and Resources. Naast een kleine terugblik op de ontwikkelingen van het Nederlandse Landschap in de afgelopen jaren zal vooral de nadruk liggen op de toekomst en het Nederlandse Landschap als Unique Selling Point.

Organisator Hogeschool Van Hall Larenstein en de alumniverenigingen Aristaeus en VVA Larenstein
Datum

do 26 november 2015 10:00 tot 17:00

Locatie Hogeschool Van Hall Larenstein Larensteinselaan 26a 6882 CT Velp

Ontwikkelingen gaan snel en de mogelijkheden zijn oneindig, waardoor kennis delen van groot belang is. Tijdens het congres zullen vooruitstrevende sprekers uit het bedrijfsleven hun visie geven over alle huidige en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van waterbeheer, natuur en landschapsinrichting binnen en buiten Nederland.

Dit congres is de ideale gelegenheid voor afgestudeerden en professionals om met elkaar in contact te komen en een netwerk op te bouwen of uit te breiden. Dankzij een intensievere samenwerking tussen Hogeschool VHL en de alumniverenigingen Aristaeus en VVA Larenstein worden dit soort congressen mogelijk en het is de bedoeling dat er nog velen zullen volgen in de toekomst.

De middag is bedoeld voor studenten, docenten, professionals, managers en bestuurders die actief en betrokken zijn bij inrichting, het beheer en gebruik van natuur, stad en land, werkzaam bij overheid en bedrijfsleven.

Meer informatie over het congres en het programma is te vinden op de de website.

Kosten:

De kosten voor het jaarcongres 2015 bedragen:

  • Leden van VVA-Larenstein en Aristaeus € 75,00 (excl. BTW);
  • Niet leden alumi-verenigingen € 200,00 (excl. BTW);