Activiteit

Landbouwvakdagen Oost-Nederland

Drie dagen lang zijn de Landbouwvakdagen hét trefpunt voor ondernemende melkveehouders, akkerbouwers en agrariërs met een gemengd bedrijf en bosbouw. Alle informatie is tijdens de vakbeurs voorhanden welke bezoekers direct in hun bedrijf kunnen toepassen. Deze vakbeurs is dé perfecte gelegenheid om live ontmoetingen om te zetten in direct zaken doen.

Organisator CNO-Expo
Datum

wo 1 september 2021 13:00 tot vr 3 september 2021 21:30

Locatie Achteresweg 5-5a, 7468 PP Enter
Prijsomschrijving Zie website

De Landbouwvakdagen Oost-Nederland voor: mechanisatie, rundveehouderij, melktechniek & akkerbouw en biedt niet alleen noviteiten maar bruist ook van activiteiten en demonstraties.

De meest gehoorde reden van boeren om naar de beurs te komen is om de neus in de nieuwste technieken te steken. “Even kijken wat er op de markt gebeurt”, aldus de bezoekers.

Wat is er zoal te doen voor bezoekers?

 • De nieuwste technieken ontdekken

 • Rijd zelf en ontdek welk tractormerk het beste bij u past

 • Ontdek de toekomst van uw bedrijf

 • Kringlooplandbouw: wat zijn de gevolgen?

 • Geniet van de dagelijks vers bereide gerechten

 • Vergelijk op een efficiënte en eenvoudige manier producten en diensten

  Het concept de Land- en Tuinbouwbeurs is vernieuwd en draagt daarmee een nieuwe naam: De Landbouwvakdagen Oost-Nederland. Een concept dat met succes wordt doorgevoerd in heel Nederland. Voor standhouders is er ook de mogelijkheid om hooibouw-demonstraties te verzorgen, hierdoor kunnen de bezoekers zich goed laten informeren en zelf de verschillen ervaren.

  Nieuw dit jaar: HEt feest Sensation Weiland! op donderdag 2 september. Een avond vol gezelligheid en muziek.

  De beurslocatie op het landgoed ligt direct aan de N347 in een prachtige omgeving. Hier zullen bedrijven, agrariërs en geïnteresseerden samenkomen bij de Landbouwvakdagen voor de laatste trends en ontwikkelingen in deze sector.

  De locatie is ontzettende makkelijk te bereiken vanuit Twente, Salland, De Veluwe en de Achterhoek, daar het evenement nabij de A1 gesitueerd is.