Bijeenkomst

Nationale dag voor duurzaamheid in het hoger onderwijs

De Nationale dag voor duurzaamheid in het hoger onderwijs is hét podium voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van groene ICT en duurzaamheid in hoger onderwijs en onderzoek in Nederland. Het event is een samensmelting van het symposium Groene ICT en Duurzaamheid van SURF en de uitreiking van de SustainaBul van het studentennetwerk Morgen.

Organisator SURF, Morgen, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Green IT Amsterdam en de Special Interest Group Groene ICT en Duurzaamheid organiseren samen NDDHO18.
Datum

vr 25 mei 2018 09:30 tot 16:30

Locatie Technische Universiteit Eindhoven, Campus De Zaale 1 5612 AZ Eindhoven

Het thema van NDDHO18 is 'Duurzaam. Verbindend. Circulair'.

Al 5 jaar staat de Nationale Dag voor Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs (NDDHO) in het teken van duurzaamheid en verbinding. NDDHO18 verbindt onderwijs, onderzoek, overheid, bedrijfsleven én verbindt jong en oud.

Circulair is het hoofdthema van NDDHO18. Waarom? Het huidige lineaire productiesysteem zal moeten veranderen in een herstellend en vernieuwend systeem, waarin producten en materialen waardevol blijven voor hergebruik.

Het evenement is niet alleen interessant voor duurzaamheidscoördinatoren of ICT’ers, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid in het algemeen en het inzetten van ICT om verduurzaming binnen onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering te bewerkstelligen in het bijzonder:

  • opleidingsmanagers
  • docenten en onderzoekers van ICT-opleidingen
  • studenten
  • managers facilitair en inkoop
  • onderzoekers en betrokkenen bij topsectoren

Werk je niet in het hoger onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs? Dat is geen probleem. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen.