Studiedag

Nederlandse Boominfodag

De Nederlandse Boominfodag vindt plaats op donderdag 9 en vrijdag 10 juni 2016. Beide dagen zitten boordevol interessante lezingen, excursies en workshops. Het programma wordt afgewerkt op verschillende locaties binnen Hogeschool Van Hall Larenstein.

Organisator Stuurgroep Nederlandse Boominfodag
Datum

do 9 juni 2016 tot vr 10 juni 2016 09:00

Locatie Hogeschool Van Hall Larenstein Larensteinselaan 26a 6882 CT Velp

De Nederlandse Boominfodag is hét onafhankelijke podium voor boomprofessionals in Nederland, een congres waar wetenschappelijke en praktische kennis over bomen wordt samengebracht. Het doel van de Nederlandse Boominfodag is het delen van boomgerelateerde kennis en de vertaling ervan naar de praktijk.

Verschillende nationale en internationale vakspecialisten zullen gedurende de Nederlandse Boominfodag hun kennis en ervaring delen. Tijdens de Nederlandse Boominfodag wordt de aula van Hogeschool Van Hall Larenstein omgetoverd tot een beursvloer met verschillende vakgerelateerde bedrijven en instellingen.

Voor deelname aan de Nederlandse Boominfodag 2016 zijn verschillende toegangskaarten beschikbaar: dagtickets, tickets voor 2 dagen en tickets voor studenten.