Bijeenkomst

Netwerkbijeenkomst Food-Print Utrecht Region - 'Voedselomgeving: van beleidstafel naar keukentafel'

Deze 5de netwerkbijeenkomst is het eerste podium om input te leveren voor de Voedselagenda van de Provincie Utrecht. De Voedselagenda heeft als uitgangspunt ‘gezond en duurzaam voedsel is de makkelijke keuze in Utrecht’ en sluit daarmee direct aan op de ambities van de gemeente Utrecht.

Organisator Food-Print Utrecht Region
Datum

do 1 oktober 2020 15:45 tot 19:00

Locatie De Moestuin Maarschalkerweerd, Laan van Maarschalkerweerd 2, 3584 LJ Utrecht

Tijdens deze bijeenkomst zullen de Provincie en de gemeente delen wat er zoal speelt in het opnieuw inrichten van de voedselomgeving, van beleid tot keukentafel. Aanwezigen hebben de mogelijkheid om ervaringen te delen en om de Voedselagenda mede te vullen met idee├źn om tot die makkelijke keuze voor gezond en duurzaam voedsel op het bord te komen. Alle ruimte dus voor Utrechtse ondernemers en initiatieven!

Voor wie?

Iedereen werkzaam op het gebied van gezonde en duurzame voeding en voedselomgeving zoals restaurants, voedselproducenten, boeren, zorgprofessionals, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen, kennisorganisaties, ambtenaren en kunstenaars, is welkom! Weet u iemand voor wie dit ook interessant is, stuurt u deze uitnodigingslink dan gerust door.