Activiteit

Ondernemersdag Indoor Drachten

Tijdens de Indoor Drachten wordt de tweede editie van de Ondernemersdag gehouden met als thema ‘Innovatie, ondernemen en samenwerken’. Er is een interessant programma opgesteld met verschillende sprekers.

Organisator Vereniging Eigen Paard, LTO Noord vakgroep paardenhouderij en Groen Onderwijs
Datum

vr 22 januari 2016 14:30 tot 17:00

Locatie Fries Congrescentrum Drachten, Oprijlaan 3 te Drachten

Deze dag wordt georganiseerd door Vereniging Eigen Paard, LTO Noord vakgroep paardenhouderij en Groen Onderwijs. Docenten krijgen voor deze bijeenkomst gratis toegang.

Het evenement vindt plaats op vrijdag 22 januari. De ontvangst is tussen 14.30 en 15.00 en het programma duurt tot 17.00 met aansluitend een netwerkborrel op de VIP lounge, waar je na afloop kunt netwerken en genieten van de paardensport, namelijk de fokkerijavond (www.indoordrachten.nl).

Drie vooraanstaande sprekers gaan in op verschillende invalshoeken op dit onderwerp. Dit jaar zullen Rob Ehrens (bondscoach Nederlandse springequipe), Rob Krabbenborg (PAVO) en Jan Schuttert (hippisch ondernemer) onder leiding van dagvoorzitter Carmen Portocarero (voorzitter Vereniging Eigen Paard) hun visie geven op verschillende stellingen.

Opgeven voor docenten kan via Ruth van der Beek of Hans van Tartwijk tot 15 januari 2016.

Op 22 januari kun je je vanaf 14:30 uur melden bij de entree van de Vreewijckzaal van het Fries Congrescentrum Drachten, Oprijlaan 3 te Drachten.