Studiedag

Open dagen Dairy Campus

Donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 mei 2016 is het open huis op Dairy Campus in Leeuwarden. Een feestelijk en inspirerend 3-daags evenement dat in het teken staat van de toekomst van de zuivelketen, ‘Dairy is the future’. Het terrein is gedurende deze drie dagen vrij toegankelijk van 9.30-15.30 uur

Organisator Dairy Campus
Datum

do 26 mei 2016 tot za 28 mei 2016

Locatie Boksumerdyk 11 9084 AA Leeuwarden

Het afgelopen jaar is door meer dan 60 bedrijven hard gewerkt aan de nieuwbouw op Dairy Campus. Op een oppervlakte van 14 hectare staan nu vijf nieuwe stallen, diverse praktijkruimtes, leslokalen en een ontvangstgebouw met kantoren. In totaal is er plek voor 550 melkkoeien.

Alle staldeuren staan tijdens de open dagen open. Je bent van harte welkom. Het geeft je een unieke kans om met onderzoekers van Wageningen UR te praten over hun onderzoek op Dairy Campus. Verder zijn docenten, trainers en studenten aanwezig om diverse activiteiten te laten zien die ze tijdens hun opleiding of training op Dairy Campus uitvoeren. Meer dan 40 bedrijven die mee gewerkt hebben aan de nieuwbouw van dit complex vertellen graag over de producten die ze hebben geleverd of over het onderzoek dat ze uitvoeren op Dairy Campus.

De zaterdag is een echte familiedag met doe-activiteiten die gericht zijn op proeven, ruiken en voelen, de ‘Smaakmakers van de zuivelsector’.

Kijk voor meer informatie over het programma en de nieuwbouw op www.openingdairycampus.nl.