Activiteit

Succesvol varkenshouden is een Teamprestatie

De stuurgroep Varkens nodigt u uit voor de themabijeenkomst:Succesvol varkenshouden is een Teamprestatie op 28 september.

Organisator Stuurgroep Varkens
Datum

di 28 september 2021 15:45 tot 19:30

Locatie De Bongerd, Flessestraat 54 te Heteren
Prijsomschrijving Kosten voor deelname bedragen voor leden € 60 (excl. BTW) en voor niet-leden € 85 (excl. BTW)

Samenwerken is in de varkenshouderij aan de orde van de dag. Het begint al in de stal. Hoe stelt de ondernemer zijn team van stalmedewerkers samen, hoe gebruiken ze elkaars talenten optimaal en kunnen ze elkaar versterken?

Maar ook extern is dit belangrijk: hoe kijkt een ondernemer naar zijn bedrijfsadviseurs, dus hoe pas je als adviseur in het adviesteam van de ondernemer. Hoe kan jij toegevoegde waarde creëren voor de ondernemer?

Op een interactieve manier diepen Frank Steenbreker (Senior Agrarisch bedrijfsadviseur Varkens ABAB Agro Advies) en Lizanne Roeleven (Agricoach) dit thema met u uit. Maak kennis met de verschillende type ondernemers. Afhankelijk van dit type hecht een varkenshouder waarde aan een bepaalde manier van communiceren en argumentatie. En als je het juiste type herkent kan je dit als bedrijfsadviseur helpen om de ondernemer te overtuigen van jouw advies. Vervolgens kom je in contact met de medewerkers op het bedrijf, die jouw advies moeten uitvoeren. Dat kunnen weer hele andere types zijn, waardoor het belangrijk is om dezelfde boodschap op een andere manier, of met andere argumenten, over te brengen.

Op een ludieke maar praktische manier laat Frank Steenbreker je kijken naar de kleine signalen die u al veel vertellen met wat voor type ondernemer je te maken hebt en wat hij belangrijk vindt. Doet u mee? Stuur voorafgaand aan de bijeenkomst een foto die u als adviseur, ondernemer of gewoon als persoon typeert naar: frank.steenbreker@abab.nl

Als je een idee hebt van wat voor type ondernemer of medewerker je voor je hebt, dan wil je meer weten over de drijfveren die daar dan bij horen. En op welke manier je jouw advies het beste kan brengen? Lizanne Roeleven gaat hier als Agricoach verder op in.

Doe mee en zorg voor een optimale teamprestatie op de varkensbedrijven!

Datum:    28 september 2021
Tijdstip:   15.45 uur tot 19.30 uur
Locatie:    De Bongerd, Flessestraat 54 te Heteren

Programma

15.45 uur  Ontvangst met koffie

16.00 uur  Opening

16.15 uur  Frank Steenbreker, ABAB Agro Advies

17.15 uur  Netwerkdiner

18.15 uur  Lizanne Roeleven, Agricoach

19.15 uur  Vragen en discussie

19.30 uur  Einde bijeenkomst, netwerkborrel

Let op: deze bijeenkomst is 2,0 PE punten waard. Aandachtsgebied voor leden BAS-register: E2 Horizontale samenwerking.

Kosten voor deelname bedragen voor leden € 60 (excl. BTW) en voor niet-leden € 85 (excl. BTW).

Bent u lid van Agrivaknet en wilt u zich aanmelden? Maak dan eerst een account aan zodat u de ledenprijs betaalt voor onze bijeenkomsten. Uw account wordt dan omgezet en vanaf de volgende werkdag kunt u inloggen en aanmelden. Nog vragen? Neem dan contact op via secretariaat@agrivaknet.nl.