Symposium

Symposium ‘Duurzame, Milde Processing’

Tijdens dit symposium staat de vraag centraal of en hoe de zuivelindustrie op een milde wijze (waarbij de oorspronkelijke eigenschappen van melk zoveel
mogelijk behouden blijven) duurzaam verkregen producten kan produceren die voldoen aan de steeds sterker wordende consumentenwens van 'natuurlijk, vol van smaak, gezond en veilig'. Wat zijn de voordelen, eventuele consequenties en hoe moet dat dan (technologisch) gerealiseerd worden?

Organisator Hogeschool Van Hall Larenstein en Dairy Valley
Datum

wo 17 oktober 2018 10:00 tot 17:00

Locatie Hogeschool Van Hall Larenstein, Agora 1, 8934 CJ Leeuwarden

Hogeschool Van Hall Larenstein organiseert het symposium ‘Duurzame, Milde Processing’ in samenwerking met Dairy Valley ter gelegenheid van de opening van het Food Application Centre for Technology, het FACT.

Tijdens het symposium kun je rekenen op een uitgebreid interactief programma met boeiende en actuele sprekers, interessante discussies, bijdragen van studenten en gelegenheid tot netwerken.

Ter afsluiting van het symposium opent Johannes Kramer (Gedeputeerde AgroFood bij Provinsje Fryslân) het nieuwe innovatiecentrum voor voedseltechnologie FACT en is er tijd om het innovatiecentrum te bekijken.

Aanmelden

Deelname aan het symposium is gratis. Aanmelden kan via www.hvhl.nl/fact. Hier vind je ook meer informatie over het FACT.