Symposium

Symposium ‘Samen voor Natuur'

Woensdagmiddag 15 september 2021 vindt hopelijk het symposium ‘Samen voor Natuur’ met als thema ‘Wandelen in de natuur’ plaats. Een symposium met het thema wandelen kan namelijk niet online plaatsvinden. Op 23 april hebben is er een leuk voorproefje voor u.

Organisator Van Hall Larenstein
Datum

wo 15 september 2021

Prijsomschrijving Gratis

Podcasts te beluisteren vanaf 23 april 2021

Op 23 april kan u zelf gaan wandelen terwijl u naar interessante podcasts naar keuze luistert. Op onze website vindt u podcasts over onderwerpen als landschapslezen of wandelcoaching en interessante links. Om te meten wat zo’n wandeling met u doet, kunt u met het meetinstrument dat u op de website vindt, uw stemming voorafgaand aan de wandeling en direct na de wandeling testen. Geanonimiseerde resultaten van de metingen zullen aan bod komen tijdens het evenement op 15 september.

 Wandelen als actueel thema voor het symposium in september

Tijdens het symposium worden het belang en de effecten van wandelen door de sprekers en in workshops toegelicht. Dat wandelen goed is voor lichaam en geest, en voor binding met de natuur zorgt, wordt steeds duidelijker. De coronapandemie heeft dat beeld nog verder versterkt. Wandelen zorgt voor ontspanning, bezinning, verbinding: kunnen we al wandelend de wereld verbeteren?

Aanmelden en programma 15 september 2021

U kunt zich nu al aanmelden voor het symposium van 15 september.