Presentatie

Symposium ‘Samen voor Natuur' 2021

Hierbij nodigt Van Hall Larensteijn u van harte uit voor het symposium ‘Samen voor Natuur’ met als thema ‘Wandelen in de natuur’. Deze editie vindt plaats op 15 September 2021.

Organisator Van Hall Larenstein
Datum

wo 15 september 2021

Locatie Online of op het landgoed van Hogeschool van Hall Larenstein in Velp
Prijsomschrijving Gratis

Thema: Wandelen in de natuur.

Het symposium staat in het teken van een veel beoefende buitenactiviteit: wandelen. Tijdens de bijeenkomst worden het belang en de effecten van wandelen door onze sprekers en in workshops toegelicht. Dat wandelen goed is voor lichaam en geest, en voor binding met de natuur zorgt, wordt steeds duidelijker. De coronapandemie heeft dat beeld nog verder versterkt. Wandelen zorgt voor ontspanning, bezinning, verbinding: kunnen we al wandelend de wereld verbeteren?

Op locatie, tenzij

Het symposium zal plaatsvinden op het landgoed van Hogeschool van Hall Larenstein in Velp, waarbij het landgoed decor is van vele wandel gerelateerde workshops.

Programma volgt

Op dit moment is het programma nog volop in ontwikkeling, in het voorjaar volgt een definitieve uitnodiging. Deelname aan het symposium kan via deze link en is gratis.

Kent u geïnteresseerden die bij het congres aanwezig zouden willen zijn? Delen van deze vooraankondiging wordt zeer gewaardeerd en kan via de website.