Presentatie

Meet & Green 2015

'Meet&Green is een traditie geworden in de regio, waar boomkwekers elkaar treffen om kennis op te doen'. In 2015 is Meet&Green te gast op het bedrijf van de gebroeders Seuren. Het bedrijf kent een oude historie die terug gaat tot 1838 toen Johannes Seuren het bedrijf startte met de teelt van vruchtbomen

Organisator Cultus Agro Advies en LOGIQ assist
Datum

do 18 juni 2015 13:00 tot 17:00

Locatie Gebr. Seuren Rozenkwekerijen BV, Grubbenvorsterweg 44

Inmiddels wordt het bedrijf gerund door de 5e generatie van de familie Seuren. Binnen het bedrijfsplan vallen 39 hectare rozenteelt, 9 hectare coniferen in de vollegrond en 5 hectare containerteelt. In totaal werken er 25 mensen in vaste dienst wat in het hoogseizoen uitgebreid wordt naar ca. 50 medewerkers. Het bedrijf timmert hard aan de weg. De organisatie van Meet&Green is dan ook trots te gast te mogen zijn bij Gebroeders Seuren Rozenkwekerijen BV te Lottum.


Het regionale boomteelt evenement zal in 2015 plaatsvinden op donderdag 18 juni, van 13.00 uur tot 18.00 uur, waar wederom vele demonstraties, proeven en workshops zullen worden georganiseerd voor de professionele boomkweker.

Evenals in de voorgaande jaren is het mogelijk om tijdens Meet&Green 2015 een punt te behalen voor verlenging van de spuitlicentie.

Meer informatie over Meet&Green kun je vinden op www.meetengreen.nl of op twitter via @Meet_en_Green.