Studiedag

Nieuwe kansen voor traditionele groenten

In de workshop ‘Nieuwe kansen voor traditionele groenten’ gehouden op 13 oktober a.s. worden mogelijkheden verkend om traditionele groenten op een slimme manier in de markt te zetten. De workshop wordt georganiseerd in het kader van het EU project Trafoon.

Organisator Centrum Genetische Bronnen
Datum

di 13 oktober 2015 10:00 tot 15:30

Locatie Bij Daphne in de Kas, Amersfoort

Trafoon is een Europees kennis netwerk rondom traditionele producten. In dit project heeft het Centrum voor Genetische Bronnen Nederland diverse kansen en knelpunten ge├»dentificeerd voor traditionele groenten in Nederland.

Tijdens de workshop worden mogelijkheden verkend om traditionele groenten op een slimme manier in de markt te zetten.  Het doel is om deelnemers te informeren, inspireren en activeren om aan de slag te gaan met de oplossing van knelpunten en het benutten van kansen. En is er volop ruimte om in een informele setting van gedachten te wisselen.

Deelname aan de workshop is gratis, maar iedere deelnemer wordt gevraagd om producten, kennis en inspiratie in te brengen. Het definitieve programma wordt samengesteld samen met de deelnemers.