foto thinkstock

Nieuws

Bart van Leerdam programmamanager CIV Groen

Gepubliceerd op
4 mei 2020

Bart van Leerdam is de nieuwe programmamanager CIV Groen. Hij zal samen met de trekkers van de praktijkclusters de ontwikkeling van het CIV Groen en de 5 praktijkclusters verder vorm en inhoud geven.

Bart van Leerdam
Bart van Leerdam

Met ingang van 1 mei neemt Bart van Leeuwen de rol van programmamanager CIV Groen op zich. Hiermee is de ‘workforce’ van het CIV Groen compleet. Van leerdam is geen onbekende in de Agri & Food wereld. Vanaf 1993 is hij in diverse functies actief in de sector bij het Landbouwschap, NCB, ZLTO, LTO Noord, de Nationale Coöperatieve Raad (NCR) en Kennispoort Regio Zwolle.

Met ‘Bart lijnt op’ werkt hij sinds 2013 als zelfstandig adviseur en helpt hij opdrachtgevers met keuzes die passen bij de ‘bedoeling’ van de organisatie en gedragen worden door de mensen. Bart heeft ook ervaring met het groene onderwijs.

Zo was hij projectleider mbo in de fusie van AOC Oost en AOC Groene Welle en is hij door Zone.College en Lentiz Onderwijsgroep ingezet voor projecten rondom strategie, onderwijsvernieuwing en samenwerking met bedrijfsleven.

De trekkers van de praktijkclusters zijn:

  • Arry Verhage (praktijkcluster Food)
  • Nico van Hemert (praktijkcluster Tuinbouw en Uitgangsmaterialen)
  • Mirjam van Bree (praktijkcluster agro, per 1 mei)
  • Cor Duim (praktijkcluster Dier)
  • Gert Meijer (praktijkcluster Natuur en Leefomgeving)

(Bron foto: Thinkstock )