roadmap crossovers, groenpact

Nieuws

Cross-over werken op Food Inspiration Day

Gepubliceerd op
12 september 2018

De docentendag Food Inspieration Day op 10 oktober staat in het teken van inspiratie opdoen en kennisdelen. GroenPact verzorgt tijdens de Food Inspiration Day een workshop om te leren en werken in een cross-over context.

Op tal van plekken in het land zijn docenten bezig om het foodonderwijs te vernieuwen. Vaak in samenwerking met bedrijven. Op de Food Inspiration Day worden ervaringen gedeeld en wordt inspiratie opgedaan voor volgende stappen. Kortom een inspirerende dag met bijzondere gastsprekers en veel ruimte voor uitwisseling en netwerken.

Het ochtendprogramma start met een interessante spreker die ons meeneemt in de transitie naar een gezond, lekker en duurzaam voedselsysteem. Vervolgens wordt middels kennissessies aan de slag gegaan. Na een heerlijke lunch met biologische producten wordt gestart met een voorbeeld hoe bedrijven inspelen op de nieuwe ontwikkelingen. Hierin krijg je middels workshops onder andere meer informatie over Cross-overs.Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door het Onderwijs VernieuwingsProgramma (OVP).

(Bron foto: Groen Pact )